ONESHOTS INFOO :D

tack för alla kommentarer och allt bra respond på you are my everything! blev superglad när jag loggade in och såg att jag också hade fått väldigt många kommentarer där jag skrev hur jag mår.
 
ni behöver inte oroa er alls, har ju bott på sjukhuset rätt länge nu men nu på julafton fick jag komma hem och fira med min släkt och mina vänner!! har inte kunnat träffa alla på jättelänge så är superglad nu :')
 
jag tänker fortsätta att göra one shots nu ett tag så om du vill vara med i en, kommentera vilken pojke (liam, zayn, harry, niall, louis) en eller flera, aktivitet och namn. om du vill ha något mer personligt i den skriv det med!
 
 

YOU ARE MY EVERYTHING - ONE SHOT

Jag satt inne på mitt rum i bara ett par korta shorts och en t-shirt. Det var jätte varmt i rummet och jag vände mig i sängen. Det lät i köket och jag log utav tanken att det var min pojkvän Liam som gjorde matsäck. Det var sommar och vi skulle vara på stranden idag. Dörren till vårat sovrum sköts upp och Liam kom och satte sig bredvid mig på sängen.
"Du måste gå upp nu" Liam la sig ner bakom mig och pussade mig på kinden och strök mig över magen. "Det är jättefint väder ute." jag svarade inte, morgontrött som jag är. Liam suckade. "Går du upp om jag fixar frukost till dig?" Jag ler och vrider på mig i sängen och drar upp täcket.
 
Liam står i köket med endas mjukisbyxor. Han rör om i stekpannan och jag smyger fram och lägger armarna runt om hans midja. Han hoppar till och jag skrattar till lågt och pressar mitt ansikte mot hans rygg.
"Skrämde jag dig?"
"Lite" Han lossar på mina armar och vänder sig om och kramar om mig. "Bra att du är uppe, princess." Han släpper mig snabbt för att lägga upp omeletten på en talrik och ställer den på bardisken. Jag hoppar upp på stolen framför.
"Jag går och packar dina saker, ska du ha med den rosa bikinin?" Jag nickar med munnen full utav mat och sväljer innan jag fortsätter.
"Du skämmer bort mig.
"Vi måste ju komma iväg någon gång" säger han leendes som världens sämsta ursäkt.
 
Jag svänger in på strand parkeringen och parkerar Liams cab i skuggan under ett träd. Liam som fortfarande inte har skaffat körkort men köper bilar som en galning hoppar ut.
"Vad skönt det är" säger han och greppar min hand med sin lediga hand. Jag sätter min andra hand över pannan för att kunna se ut på stranden.
"Det är nästan helt tomt." mumlar jag och blir tvungen att stanna för att tömma ballerina skon på sand.
Sanden bränns på mina bara fötter och jag lägger snabbt ut filten som vi hade med oss så att jag kan ställa mig på den så mina fötter ska överleva. Liam ler mot mig och gör samma sak. Han drar av sin tröja och jag kan inte låta bli att titta på hans mage. Liam puttar lekfullt till mig och jag fnissar till när han drar av mig min tröja.
"Nu ska D/N bada" säger han glatt och och slänger mig över axlen. Jag sprattlar och sparkar med mina ben men han håller hårt i mig och går ut på bryggan. Han slänger mig i vattnet även fast jag fortfarande har mina shorts på mig med mobiltelefon i fickan. Liam dyker snabbt i bredvid mig och jag skrattar och lägger armarna på hans axlar. Liam drar mig mot honom så att jag kan korsa mina ben mot hans rygg och jag ler stor och fnissar i det varma vattet.
"Du vet väl att vi förtstörde min mobil va?" Liam lutar sig fram och kysser mig innan han svarar.
"Vi fixar det, jag älskar dig." Jag lutar mitt huvud mot hans och drar honom tätare intill mig.
"Jag älskar dig med."

D/N = ditt namn så att det kan vara du som är med i denna one shot.
har verkligen ingen fantasi till "gotta be you" så ska försöka skriva mera oneshots nu.
hoppas ni gillade den och om ni kommenterar riktigt mycket nu så kommer ni få en annan one shot ikväll! :)

LÄS

hej allihopa! :) hoppas ni alla har det superbra och är jätteglad över att ni fortfarande kollar in. vet att uppdateringen har varit riktigt dålig men tänkte börja med två kapitel i veckan nu. vet itne om jag hinner i helgen, är fortfarander jättetrött men ska skriva när jag får tid och ork! /nadja :)

GOTTA BE YOU - KAPITEL 14

Jag mumlar instämmande och Harry hjälper mig bort från honom. Han grabbar tag i sin tekopp men jag skakar på huvudet. "Jag fixar det." Han nickar och vi går tillsammans mot dörren. Han ett steg före, jag efter. Han drar på sig sin jacka som han hängde upp på en krok och sträcker ut armarna mot mig. Jag ler stort och låter honom krama om mig hårt. "Du förresten, vi kan väl hålla lite låg profil i början. Du kan ju berätta för Ida men bara hon är lite tyst med det. Paparazzis, du vet." jag nickar och går ur kramen. "Vad du vill." Harry nickar hejdå till mig innan han öppnar dörren. Jag ställer mig i dörrkarmen och ser hans ryggtavla försvinna ut genom porten. Jag går in och stänger dörren igen. Ler.
-
Liz's perspektiv:
Jag satt inne på kontoret med Ida bredvid mig. På stolen framför mig satt våran chef Tom och bakom honom stod Helena. Jag hade ingen blekaste aning om varför dem hade bjudit in mig.
"Det är viktigt för oss alla att vi inte förlorar tittare." Började Tom. "Och sedan du försvann så har vi förlorat många, och om inte vi får tillbaka dem så håller vi inte måtten för att showen ska sändas på denna kanal. Och då kommer vi alla att få förlora jobben." Tom harklar sig och kollar snabbt mot Helena som nickar instämmande."Och därför ger vi dig en till chans även fast det du gjorde var oförlåtligt. Du är tillbaka i branschen, Elizabeth." Och för den första gången ler han mot mig. Helena gör tummen upp mot mig och Ida slänger sig över mig.
"Jag visste det" tjuter hon mot min hals och jag strycker henne över håret med blicken på Tom som nu har sitt allvarliga ansiktsuttryck.
"Var här klockan åtta. Prick, inte en minut senare" säger han och jag ler stort mot honom.
 
"Kom älskling, dethär måste vi fira" strålar Ida mot mig. Vi har precis satt oss i en taxi efter att ha lämnat över Emma hos en utav våra vänner. Vi är påväg mot en nattklubb, klockan är lite mindre än halv nio och vi båda är glada och på fest humör. Jag lutar mig bakåt och Ida lägger armarna om mig och pussar mig på kinden.
"Detta kommer bli sjukt kul" säger hon och skrattar medans jag flinar och kollar ner på min röda klänning. Den sitter en bra bit över knänen och är sjukt tajt så att jag inte kan sitta normalt. Jag blundar och låter Ida visa vägen fram till klubben.
-
förlåt för att detta är sjukt dåligt och segt! men ska operaras nu och har inte tid för att skriva. ska redigera allt senare om operationen går bra. och om den gör det så kommer jag troligt vis var bra tills på tisdag och då ska jag skriva ett nytt och lägga in bilder! men allt beror på hur det går, är supernervös :/

GOTTA BE YOU - KAPITEL 13

"Irriterade det dig?" säger Harry snällt och lägger förskitigt handen på min midja. Jag ställer ner vattenkokaren och nickar. Harry drar in mig i en kram.
"Förlåt" säger han mjukt innan han tar ett steg ifrån med båda sina händer runt min midja nu. Jag kollar ner på dem och Harry drar mig närmare igen. Jag ler lite mot hans bröstkorg innan han kollar ner på mig. Våra ansikten är mindre än en decimeter ifrån varandra. Jag känner hans andedräckt mot mig och han böjer sig ner. Våra läppar möts och känslorna bubblar upp i mig. Jag ler innan jag slutar mina ögon och låter Harry dra mig närmare honom igen.

Harrys hand smiter in under min tröja och smeker långsamt över min höft. Jag ryser till och han drar ner den långsamt mot min rumpa. Jag släpper honom och tar ett steg bak. Harry ser först besviken ut men samlar sig och kollar på mig. "Gjorde jag något fel?"
Jag skakar på huvudet och suckar. Ska jag berätta för honom? "No.." mumlar jag och Harry tar snabbt ut te påsarna ur våra koppar. Han sträcker fram den ena till mig och går in mot soffan, som han har varit här förut.  Jag ler mot honom när han ställer ner tekoppen på soffbordet och sträcker fram armarna mot mig. Jag ställer ner tekoppen på bordet och kryper upp i hans famn. Han lutar sin haka på mitt huvud, har ena armen runt mig och jag ryser av behaglighet.
"Ibland så tror man nästan att du är blind." Jag kollar upp på honom och flyttar mig bakåt så att jag sitter mot armstödet med fötterna uppe i soffan nära hans ben. "Som när du inte märker att jag vill ha dig."
"Va?" Jag skrattar och kollar honom i ögonen. Harry möter min blick innan han kollar ner på sina händer som ligger i hans knä.
"Asså, vilken människa som helst skulle ju ha fattat att jag gillar dig. Allt som jag har gjort. Det var jag som fick in dig på festen."
"Jag trodde det ver Helena." Harry skakar på huvudet och flyttar upp sin hand på mitt knä.
"Kan inte vi prova-" Harry sväljer och möter min blick."att gå ut på en dejt igen. Fast en riktigt denhär gången."
Jag kollar osäkert på honom och Harry försöker få till en 'puppy' blick och jag skrattar.
"Detdär hjälper inte. Men okej. Om vi tar det långsamt."
"Ska vi redan bestämma datumet för bröllopet,då?" Skämtar Harry och lyfter upp mig på satt jag sitter i gränsle över honom. Jag skrattar till och våra läppar möts snabbt innan jag drar mig ifrån honom.
"Vi skulle ta det långsamt." säger jag och höjer på ögonbrynen. Harry ger ifrån sig en blandning utav en suck och ett stön innan han ler upp mot mig.
"Okej, jag måste kanske gå då."
Jag mumlar instämmande och Harry hjälper mig bort från honom. Han grabbar tag i sin tekopp men jag skakar på huvudet. "Jag fixar det." Han nickar och vi går tillsammans mot dörren. Han ett steg före, jag efter. Han drar på sig sin jacka som han hängde upp på en krok och sträcker ut armarna mot mig. Jag ler stort och låter honom krama om mig hårt.
"Du förresten, vi kan väl hålla lite låg profil i början. Du kan ju berätta för Ida men bara hon är lite tyst med det. Paparazzis, du vet." jag nickar och går ur kramen.
"Vad du vill." Harry nickar hejdå till mig innan han öppnar dörren. Jag ställer mig i dörrkarmen och ser hans ryggtavla försvinna ut genom porten. Jag går in och stänger dörren igen. Ler.

15 kommentarer som vanligt?
och jag är verkligen riktigt ledsen för den dåliga uppdateringen. :/

RSS 2.0