HALLOWEEN

hej, tack för alla kommentarer igår!
hann tyvärr inte börja på ett nytt kapitel eftersom när jag såg det var klockan 1 på natten, haha.
ska börja skriva nudå! :)

GOTTA BE YOU - KAPITEL 6

Harrys perspektiv:
Efteråt ligger hon på mig. Jag har lagt täcket om oss och Liz andas fortfarande tyngre än vanligt. Jag lägger ena handen på hennes rygg och smeker neråt. Liz rör sig inte och jag inser attt hon har slocknat på mig. Jag suckar högt och puttar försiktigt av henne från mig och rullar bort till andra änden av sängen.

Elizabeths perspektiv:
Det första som slog mig var att det luktade konstigt. Rummet var vitt, och solen lös igenom två fönster. Jag vände mig om i sängen och fick se Harry ligga på sängen. Han låg på rygg med munnen öppen och den ena handen låg utsträckt mot mig. Hans hår verkade vara i en enda röra och hans ansikte var vitt och jag kunde se att han skulle få tydliga påsar idag. Täcket låg en bit upp på magen och när jag försökte resa mig upp slog huvudvärken till. Jag grimaserade och började plocka ihop mina saker. Jag klädde snabbt på mig  och sedan gick jag ut i hans hall och för att försökte fixa till mig.
Mitt smink var helt utsmetat, i mitt hår stod upp i nacken och jag såg helt död ut. Om jag inte hade varit så trött så skulle jag ha skrattat åt mig. Jag tog papper och torkade bort sminket, och borstade igenom mitt hår med en hårborste jag hittade.
När jag kom ut från badrummet började det lukta igenom och jag såg att min väska låg på en stol i Harry rum. Jag smög in dit igen, ville inte väcka honom, det skulle bara vara pinsamt. När jag hade hämtat väskan stannade jag till i dörrkarmen och kollade snabbt på Harry. Påkanten utav sängen låg det intorkad spya som hade runnit ner på golvet och på hans jeans som låg slängda där. Jag bet ihop för att slippa kväljningen och försvann ut från Harrys lägenhet.
 
När jag kom ut på gatan insåg jag att min mobil var död. Av ljuset kunde jag se att klockan var nåsonstans mitt på dagen och jag vinkade till en taxi som kom körande.
Jag gav honom adressen till mitt jobbs studio och han körde i snigelfart dit.
"Vet du hur mycket klockan är?" frågade jag honom efter en stund.
"Snart tio i ett." svarade han och jag suckade. Jag hade nästan missat ett utav dem viktigaste möterna. Mötet med presidents Obamas mananger.
 
"Förlåt." Helena vände sig om. Hennes ögon var mörka utav ilska och jag andades förtfarande tungt efter att ha sprunigt en bit.
"Förlåt? Tror du att ett förlåt räcker?" Helena andades kraftigt nu. Hon hade blivit röd i ansiktet. "Det här var ett utav våra viktigaste möten." Hon hade börjat lugna ner sig nu, och jag såg hur hon besviken hon var på mig."Du ser förfärlig ut. Gå hem." Jag nickade och hon visade att jag skulle gå.
"Elizabeth, vänta." Helena kommer fram till mig och ger mig en kram. "Ge mig kortet" säger hon sedan och pekar på kortet som man öppnar alla dörrar med. Jag hade fått sparken.
 
 

Börjar tycka att den är är riktigt kul att skriva. Har fått till en ganska annourlunda handing eller hur? :D
8 kommentarer och ni får en till del IDAG :D
 
jusstteee, nu när jag är sjuk och ligger hemma, kan ni säga några bra one direction noveller till mig? typ i en kommentar. tack :D

GOTTA BE YOU - KAPITEL 5

Jag nickade igen  och Harry körde ut från min gata. Det var tyst, en pinsam tystnad och jag kollade ner på mina kläder och undrade om jag hade valt rätt. Jag hade på mig en vit blus, ett par svarta jeans, som vanligt och min svarta skinnjacka med pälskragen på. Ett par högklackade stövlar. Jag kollade upp snabbt. Harry satt och fokuserade på vägen, han kollade rakt fram och jag  passade på att granska hans klädsel. En mörkblå kavaj, vit t-shirt och ett par mörkblåa jeans.  Håret hängde nästan framför hans ögon och han strök bak det med baksidan av sin hand.
”Sluta stirra på mig” Jag vände snabbt fram blicken och kände hur mina känder blev rödare. Harry skrattade och la ena handen på mitt lår.
”Jag menade inte så” Jag ler lite och Harry klappar löst på mitt lår innan han flyttar fram sin hand till ratten. Jag stirrar ut genom vindrutan på min sida och blundar snabbt. Han hade märkt det. Jag svor inombords och Harry parkerar bilen.
”Mysigt” säger jag och kollar upp  på restaurangen som är framför oss.

 
"Jag tar dendära grillade köttet." Jag vinklade ner menyn så att servitrisen kunde se vilket nummer jag pekade på.
"Nummer 8" mumlade han och växlar över sin blick mot Harry.
"Samma" säger han och ler snabbt mot mig innan han kollar ner mot menyn med dricka på.
"Jag kör så jag tar en såndär Cider, den alkoholfria."
"Jag tar ett glas rött vin" Servitören går iväg och jag rättar till min tröja.
Harry petar på sin servett och jag ler lite innan jag kollar upp honom.
"Gick det bra i studion?" Harry kollar upp och släpper sin servett. Han nickar mot mig.
"Ja, vi är helt klara med det nya albumet, vi fin slipar bara inför Take Me Home turnen."
"Ah, är det den ni skulle på måndag?" Harry ler och skakar på huvudet.
"Nej, på måndag börjar vår radio turné."
Jag fnissar till lite och ler stort mot Harry. "Förlåt"
"Vetdu, det är helt okej att du inte är en stalker."
Maten kommer in och jag håller fast blicken på Harry.
"Har du redan för många?" Harry skrattar till och vrider ner blicken när serivitören ställer ner tallriken på hans plats.
 
"Kom vi ska vidare nu." Harry ställer sig upp sitt kort som ligger på silverfatet. Han sparar kvittot och jag reser mig upp med. Harry visar att jag ska gå före och han håller upp dörren till garderoben för mig. Vi får våra jackor och jag drar ner armarna så långt det går innan vi går ut.
"Vart ska vi nu?" frågar jag påväg mot bilen.
"Baren" Jag följer efter honom till bilen och nickar. Jag ska ändå inte göra något mer ikväll. Väl inne i bilen slår Harry på värmen igen, och jag ler tacksamt mot honom. Radion slås automatiskt på men han stänger av den, vi båda är tysta men det är en skön tystnad.
 
Inne i klubben, eller baren som Harry hade kallat det, var det fullt med folk. Några var packade och stod och hängde/dansade, medans andra satt lugnt i några soffgrupper och bara snackade. Det var nästan tomt vid baren och Harry ledde fram mig mot den.
"Fyra shots" säger han och blinkar mot mig.
 
Harrys perspektiv [LÄS PÅ EGEN RISK ;)]:
Jag hjälpte henne in i taxin och mumlade fram min adress till chauffören. Jag drog Liz mot mig och kysste henne på halsen. Hon vred sig mot mig och mina läppar nuddade mjukt hennes. I ögonvrån såg jag hur chauförren kollade surt på oss men jag orkade inte bry mig om det.
Bilen stannade alldeles för snabbt utanför min lägenhet och jag sträckte fram två hundralappar till honom och öppnade dörren. Jag gick ut först och sträckte sedan ut handen mot Liz.
 
Jag låser upp dörren till lägenheten och släpper nycklarna på golvet. Så fort jag har dragit igen dörren trycker jag mig emot Liz och börjar kyssa henne. Hon stönar till mjukt och jag drar med henne in till mitt sovrum. Jag snubblar till på vägen och Liz tar snabbt tag i min hand så att jag inte ska trilla. Jag puttar ner hennes på sängen och hon drar snabbt ner mig ovan på henne. Jag börjar kyssa henne igen Liz lägger sitt ena ben över mig så att jag trycks mot henne. Jag stönar till och hon börjar ginda sig hårt mot mig.
Hon drar av mig min t-shirt och hennes blick stannar till över min mage innan hon mer ännu mer lust börjar kyssa mig. Jag flyttar på mig så att vi båda ligger på rygg, fast med henne ovan på mig. Hon har ena handen vid min byxlinje och jag kvider till och flyttar ner den till bullen som finns i mina byxor. Liz börjar knäppa av mig mina byxor, och jag är snabb med att få av alla hennes kläder. Till sist drar hon av mina boxershorts och jag kan äntligen stöta in i henne.
 
Efteråt ligger hon på mig. Jag har lagt täcket om oss och Liz andas fortfarande tyngre än vanligt. Jag lägger ena handen på hennes rygg och smeker neråt. Liz rör sig inte och jag inser attt hon har slocknat på mig. Jag suckar högt och puttar försiktigt av henne från mig och rullar bort till andra änden av sängen.
 

Har inte hunnit läsa igenom. Mår skit dåligt igen. Gör ont i hela mig. Blää.
Var sexet för äckligt eller något? Var det bra? Dåligt? :)
och vad tycker ni om little things? jag älskaaar den :D
 

GOTTA BE YOU - KAPITEL 4

Jag stannade bilen framför deras studio där Louis sa att vi skulle släppa av dem.
”Uhm..” börjar Harry ”Vad gör du ikväll?” Jag stelnar till och kollar på honom. Han märker det och ser obekväm ut. Jag skakar på huvudet och ler lite.
”Inget. Hurså?” Harry skakar på huvudet och jag suckar.
”Kom igen?”
”Okej, skulle du vilja följa med och ta en drink? Bara du och jag?”
Jag ler lite. ”Som kompisar i så fall.”
Harry ser genast gladare ut. Han nickar. ”Som kompisar.”


Han hade fått mitt nummer. Han hade skickat ett sms där det stod att han skulle hämta upp mig hos mig klockan 7. Han hade fått min adress med.
Jag vet inte varför  jag var uppspelt.
Jag tittade ner på mitt armbandsur, klockan närmade sig 3. Jag och Ida hade fått ledigt, vi fick alltid det efter showarna och nu satt jag i Idas bil. Vi stannade till utanför dagiset och Ida knäppte av sig bältet.
”Jag kommer strax.” Jag nickade och drog upp volymen på bilradion. Jag blundade och lyssnade till musiken. Jag ryckte till när bildörren öppnades.
”Sover du?” fnissade en röst bakom mig och jag vred mig så att jag kunde se hur Ida knäppte fast Emma i sin barnstol. Jag skakade på huvudet och skrattade till.
”Va? Nej, lite trött bara.” Jag log och Ida skrattade till. Ida stängde försiktigt dörren på Emmas sida och gick runt så vi kunde börja åka hem.

 

”Emma skulle inte du visa Liz vad du gjorde på dagis idag?” Ida lutar sig bakåt i soffan och jag lägger upp benen under mig. Emma kommer springandes ut genom sitt rum med ett papper i handen. Hennes hår fladdrade , precis samma färg som sin mammas och Emmas hoppade upp i soffan och satte sig i mitt knä. Jag la ena armen om henne och lutade min haka lätt på hennes huvud medans hon beskriv vad som teckningen föreställa.
”Och där är mamma” Hon pekade och jag nickade och kollade upp på Ida.
”Jätte lik ju!”
Ida nickade  och log stolt mot sin dotter. Emma viftade med sitt papper och fnissade till innan hon hoppade ner från soffan och in i sitt rum igen.

 

Vi hade delat lägenhet sen vi var 15. Visst var vi unga, men när Ida blev gravid så ville inte hennes föräldrar ha hennes där. Eller mig. Och jag skulle självklart ställa upp för min bästa vän.
”Vad ska vi göra på hennes 4 års kalas?”
”Huh?” Jag kollade upp på Ida och hon ställde frågan igen.
”Är inte det lite tidigt, det är ju några månader kvar?”
”Jag vet, jag vill bara att det ska vara speciellt.” Ida suckade och jag reste mig upp.
”Det kommer det att bli, kan du hjälpa mig med att leta efter kläder nu?”

Det tutade till utanför och jag drog åt mig min väska. Emma som var alldeles kladdig utav spagettin och köttfärssåsen kom rusande mot mig och sträckte upp armarna. Jag log och lyfte försiktigt upp henne, fast med henne långt ifrån kroppen. Emma gav ifrån sig ett missnöjt  läte och jag kramade snabbt om henne innan det tutade igen. Jag släppte ner henne hon ställde sig bredvid Ida.
”Hejdå lycka till” sa Ida och kramade mig.
”Hejdå lycka till” härmade Emma Ida och stoppade busigt handen i sin mun. Ida skrattade åt henne och Emma började springa inåt i lägenheten och Ida rusade efter. Jag log för mig själv och stängde dörren och  när jag kom ut utanför porten stod det en svart Range Rover utanför. Den var upplyst och jag log mot Harry som satt i bilen. Han log mot mig och visade att jag bara kunde komma in.
”Hej” sa jag när jag öppnade dörren.
”Hej” log Harry tillbaka mot mig och jag stängde snabbt dörren för att stänga kylan ute. Jag huttrade till i alla fall och Harry skruvade upp värmen.
”Ändrade planer vi äter middag istället.”
Jag höjde på ögonbrynen och Harry log säkert mot mig. ”Jag vet ett jättefint ställe, dem har jätte god mat med.”
Jag nickade igen  och Harry körde ut från min gata. Det var tyst, en pinsam tystnad och jag kollade ner på mina kläder och undrade om jag hade valt rätt. Jag hade på mig en vit blus, ett par svarta jeans, som vanligt och min svarta skinnjacka med pälskragen på. Ett par högklackade stövlar. Jag kollade upp snabbt. Harry satt och fokuserade på vägen, han kollade rakt fram och jag  passade på att granska hans klädsel. En mörkblå kavaj, vit t-shirt och ett par mörkblåa jeans.  Håret hängde nästan framför hans ögon och han strök bak det med baksidan av sin hand.
”Sluta stirra på mig” Jag vände snabbt fram blicken och kände hur mina känder blev rödare. Harry skrattade och la ena handen på mitt lår.
”Jag menade inte så” Jag ler lite och Harry klappar löst på mitt lår innan han flyttar fram sin hand till ratten. Jag stirrar ut genom vindrutan på min sida och blundar snabbt. Han hade märkt det. Jag svor inombords och Harry parkerar bilen.
”Mysigt” säger jag och kollar upp  på restaurangen som är framför oss.


Gillar ni det? :)


WIHO

så ska börja skriva på kapitel 4 nu, ledsen för att jag inte har uppdaterat!
tack för alla supersnälla kommentarer, vill helst inte prata som mycket om min sjukdom, eftersom jag är väldigt ny (för mig) och jag har fortfarande inte vant mig. kan bara säga att doktorerna tror att jag är på bättringsvägen. :D
 
kapitel 4 kommer senast upp imorgon kväll, håll utkik :D
/nadja

EN FÖRKLARING.

jag vill förklar vad som händer med mig. varför jag inte kan uppdatera.
i somras fick jag cancer i magen. jag ville skriva det eftersom jag skämde och typ kände mig svag. vi trodde att det höll på att försvinna tills jag i förraveckan fick jättesmärtor i min mage. vi åkte in till akuten och där dem berättade för mig att cancer har spridit sig.
så jag ska in på cellgiftssak imorgon och jag vet inte hur jag kommer må efter det.
så jag är jätteledsen att jag inte har kunnat uppdatera,tack till er som kollar in och skriver gulliga kommentarer. det får mig verkligen att le.
/nadja :)

SORRY PEOPLE

om ni läste denhära bloggen förut så kanske ni vet att jag blev sjuk i somras, en sjukdom som tar lång tid att försvinna, om den ens gör det. och idag är det en dålig dag. måste spendera två-tre dagar på sjukhuset, ska försöka att skriva, men mår för dåligt nu. kommentera mycket på kapitel 3 så att jag blir mer peppad till att skriva. tack <3

GOTTA BE YOU - KAPITEL 3

”Är det verkligen mat?” säger han och jag fnissar till. Publiken skrattar till, dem fattade också vad han menade och killarna grimaserar och stoppar bitarna i munnen.
”Så farlig var det väl inte?” skrattar Ida och killarna får berätta vad det är. Jag håller fram en skål med kall havregrynsgröt och Ida nickar.
”Är ni redo för något äckligt?” Ler jag och dem skakar på huvudet. Jag skrattar till och lägger upp en klick i deras händer.
”Euww..” börjar Niall och det får mig och Ida att bryta ut i skratt.


JJag kommer in bakom våran studio och killen hjälper mig att få bort öronsnäckan och mikrofonen. Jag mumlar ett tack och går vidare, Helena kommer och lägger handen på min axel.
”Det var en bra dag idag” Jag nickar och ler mot henne och fortsätter in i omklädningsrummet. Ida kommer in efter mig och pustar ut. Jag ler mot henne och sätter upp mitt hår i en knut.
”Trött?” Våran show hade precis slutat, man kunde höra hur killarna var utanför och skrev autografer, fansen skrek. Ida nickade och tog upp sin väska.
”Lunch? Jag bjuder”
”Tack” Jag byter sparkar snabbt av mina klackskor och byter dem till ett par uggs. Det börjar bli höst ute så jag tar på min mörkblåa höstjacka. Ida har också fått på sig sin jacka och nr vi kommer ut i korridoren så träffar vi Harry och Louis.
”Tack för att vi fick komma idag” Hojtar Louis och dem båda kommer fram till oss.
”Helt ärligt, det ar jättekul att ni var med.” säger jag och Ida nickar instämmande.
Det fick dem båda att börja le.
”Vart ska ni då?” frågar Louis.
”Lunch” Harry och Louis utbyter blickar och tillsist frågar Louis om dem fick komma med. Båda jag och Ida säger ja.
”Ska bara..” börjar Harry och tar upp sin mobil och skickar ett sms till Paul, troligtvis.
”Kommer ni?” Jag öppnar dörren och vi kommer ut på bakgården. Jag går fram till min svarta mercedes och låser upp den.
”Är det din?” säger Harry och Ida himlar med ögonen.
”Nej, hon snodde den.” Jag suckar åt Idas dryghet och ler ursäktande mot Harry. Han verkar inte bry sig och jag öppnar dörren till förarsätet. Harry satte sig i sätet bredvid mig. Jag startar bilen och bakar ut från parkeringsplatsen. Ida lutar sig framåt.
”Är det okej om jag sätter på radion?” Hon kollar bak å Louis som nickar och trycker på radioknappen.  Katy Perrys wide awake spelas och jag lutar mig bakåt i sätet.
”Vart ska vi?” Jag kollar bak i backspegeln på Louis som hade ställt frågan och rider snabbt blicken fram till vägen igen.
”Det finns ett mysigt ställe vid vattnet, vi är strax framme.” Efter jag har svarat blir det en stel tystnad tills Harry öppnar munnen.
”Hur länge har du haft bilden då?” Jag ler snabbt mot honom, han är tydligen intresserad utav bilen och jag rycker lite på axlarna.
”Några månader, kanske fem.”
”Och där missade du infarten.” säger Ida och jag suckar irriterat.
”Försöker bara hjälpa, babe” ler hon och lutar sig fram och kramar om mig runt sätet. Jag skakar av henne.
”Till att krocka eller vadå?” I backspegeln ser jag hur Louis och Harry drar på munnen och jag kör in på rätt infart den här gången.

”Brukar ni vara här ofta?”  frågar Harry mig efter att servitrisen sagt hej till mig och Ida. Jag rycker lite på axlarna.
”Ibland.” Servitrisen kommer ut med våra drickor och jag ler tacksamt mot henne när hon ställer ner mitt bubbelvatten framför mig.
”Ni är ute mycket på turné, eller hur?” undrar Ida och Louis ler ner i sin cola.
”Ja, vi ska iväg på en två månaders turné på måndag.”
”Saknar ni inte era familjer och vänner jättemycket då?” Harry nickade.
”Jo, men hur hemskt det än låter så vänjer man sig.” Ler han mot mig och jag vänder ner blicken i mitt glas och tar en klunk.

Jag stannade bilen framför deras studio där Louis sa att vi skulle släppa av dem.
”Uhm..” börjar Harry ”Vad gör du ikväll?” Jag stelnar till och kollar på honom. Han märker det och ser obekväm ut. Jag skakar på huvudet och ler lite.
”Inget. Hurså?” Harry skakar på huvudet och jag suckar.
”Kom igen?”
”Okej, skulle du vilja följa med och ta en drink? Bara du och jag?”
Jag ler lite. ”Som kompisar i så fall.”
Harry ser genast gladare ut. Han nickar. ”Som kompisar.


Vad tycker ni om att Harry och Elizabeth ska ut? Är det för tidigt? :)
kommentera!


TACK & LÄNKBYTE

blir verkligen jätte glad när ni skriver att ni fortfarande läser min blogg, (hade två noveller innan som jag raderade).
och igår så fick jag 156 unika läsare?! på bara ett kapitel, tack så jättemycket.
speciellt tack till min underbara vän nadja som ger mig shoutouts på hennes instagram, hon heter hazzasunicorn där och skulle vara jättesnällt om alla gick och följde.
 
http://ourdirection.devote.se/ 
 
håller också på att fixa en ny design. vet inte om den blir bra, men ska försöka i alla fall!
kram <3
 

GOTTA BE YOU - KAPITEL 2

Paul vinkade fram dem och började presentera oss. Jag log lite blygt mot alla och kollade sedan ner på mina kläder för att kolla om det så bra ut. Jag hade på mig ett par svarta byxor och ett rosa linne med volanger och smycken på.
”okej-” sa Helena ”om ni pojkar går och byter om och sen så träffas vi om en kvart deras omklädningsrum. Pojkarna såg lite obekväma ut med att träffas i vårat omklädningsrum men det brydde sig inte Helena eller Paul om.
”Bra” sa Paul och Helena började beskriva vart dem skulle gå.


”Okej tjejer, ni ska vara ute om femton min!” en producent kommer fram och jag drar handen genom mitt hår och lägger upp benen på bänken.  Jag sitter lutad mot väggen, böjd över min telefon och hoppar till när det knackar på dörren. Jag suckar lite och reser mig upp för att öppna. Utan för står killarna i One Direction och jag släpper in dem.
”Var inte Helena och Ida med mer?”
”Nej” säger den ena pojken med brunt hår och jag kan inte minnas hans namn.
”Okej..” mumlar jag och suckar. ”Jag ger upp, ni får säga era namn igen.” Killarna ler förstående och den killen som hade svarat mig börjar.
”Jag är Louis, dethär är Zayn han är snäll, Liam, Harry och Niall.” Jag nickar och ler.
”Hej” Louis ler stort mot mig och jag vrider ner blicken till min mobil för att kolla klockan, 9 minuter kvar. Precis när jag kollar upp så rusar Ida in.
”Ni måste gå ut, jag har bråttom” säger hon stressat och tar upp tröjan som det är tänkt att hon ska ha på sig.
”Varför, babe?” säger Louis leendes.
”Seriöst?!” Ida slänger med tröjan så att Louis börjar skratta. Han lägger ena armen runt Liam och skjuter iväg honom mot dörren.
”Kom, vi måste ändå snacka lite innan.” Resten utav killarna följer efter honom och det är då man ser att det är Louis som tog ledarrollen.  Harry vänder sig lite om i dörren, han kollar snabbt på oss och slänger iväg ett snett leende innan han stänger den efter sig. Jag ler mot den stängda dörren snabbt och vänder sig om mot Ida som håller på att byta tröja.
”Vad tycker du om dem? Så farliga är dem väl inte.”
”Känner dem ju inte, men dem verkar ju trevliga.” Jag nickar och rättar till min tröja i spegeln.
Helena kommer in med öronsnäckor och micar till oss.
”Två minuter tjejer, är ni nervösa? Det är mycket publik idag.” Jag rycker lite på axlarna och Helena kommer och rättar till min tröja ytterligare. Hon stryker bort lite damm som har fastnat på Idas byxor. ”Ni är klara, ut nu.”
Producent killen kommer fram och ser till att våra öronsnäckor fungerar och vi gör tummen upp mot honom. Några meter bakom honom står killarna och kollar på oss. Jag ler snabbt mot dem innan producent visar att det är showtime.

 

”Hur mår allihopa?” säger Ida när vi har satt oss ner i varsin fåtölj. Publiken jublar och jag skrattar.
”Hoppas ni mår bra, för idag är det en timmes ONE DIRECTION SPECIAL!” Publiken jublar ännu mer och när dem kommer ut på scenen blir ljudet så högt att jag nästan grimaserar. Vi reser oss upp igen och får varsin kram och en puss på kinden utav dem. När vi har satt oss ner så börjar publiken lugna ner sig och man kan äntligen ställa en fråga.
”Så, vi tänkte börja med att ställa den fråga, som troligtvis alla tänker på här inne.” börjar jag leendes och kollar på dem alla så att dem är med. ”Vilka är singlar?”
Killarna kollar lite på varandra tills Zayn öppnar munnen.
”Jag har en flickvän, Niall med.” Niall nickar instämmande och publiken klappar händerna och några ’aww:ar’ det får Niall att se lite röd ut i ansiktet och jag ler snällt mot honom.
”Och om jag har förstått det rätt så vill ni hålla det lite privat?” Jag kollar upp på Niall och Zayn och dem båda nickar och jag fortsätter. ”Så vi tänker gå vidare och snacka om er musik istället. Ni släppte en ny single för några dagar sedan?”
”Det stämmer, det har  varit jätte kul att jobba med den.” säger Liam och jag nickar.
”Det sägs också att ni ska spela in en utav dem första låtarna ni sjöng ihop?” ler Ida och Louis lutar sig lite fram och knäpper sina händer.
”Ja, vi ska spela in torn-” Harry kollar på honom och Louis harklar sig. ”Eller egentligen så har vi redan gjort det. Den kommer ut på den nya plattan.”
”Som är klar” säger Harry och ler lite mot mig. Han håller fast min blick och det blir en stel och pinsam tystnad eftersom det är jag som ska säga något. Jag harklar mig och vänder ner blicken i mina kort jag håller i handen.
”Vi tänkte köra en liten lek med er..”
Dem kollar intresserat upp på mig och Ida och hon fortsätter.
”Det är så att ni måste ställa er upp” Hon pekar var dem ska stå och med reser sig upp. Ida håller fram fem ögonbindlar. ”Ni ska ta på er dem, hålla fram handen, och vi kommer lägga någon sorts mat i era händer och ni ska äta upp det och gissa vad det är. Okej?” Killarna nickar och jag delar ut vattenglas till alla.
”Så det kommer vara jätte äckligt?” Zayn skrattar till och drar ner ögonbindeln framför ögonen.
”Är alla redo?” Ler jag och publiken jublar och killarna nickar. ”Fram med händerna” säger jag och
lägger i en bit banan i allas händer. Harry rycker till och grimaserar av konstansen.
”Är det verkligen mat?” säger han och jag fnissar till. Publiken skrattar till, dem fattade också vad han menade och killarna grimaserar och stoppar bitarna i munnen.
”Så farlig var det väl inte?” skrattar Ida och killarna får berätta vad det är. Jag håller fram en skål med kall havregrynsgröt och Ida nickar.
”Är ni redo för något äckligt?” Ler jag och dem skakar på huvudet. Jag skrattar till och lägger upp en klick i deras händer.
”Euww..” börjar Niall och det får mig och Ida att bryta ut i skratt.


Så vad tycker ni? Bra eller dåligt?
som ni förstod så kommer dem inte ha sina verkliga flickvänner men familj och några vänner kommer vara samma.
Vad tycker ni om handlingen? Att Ida och Elizabeth har ett eget live program?
tack för alla fina kommentarer igår! <3

TIDSINSTÄLLT INLÄGG.


RSS 2.0