FAMILY - ONE SHOT

 
Jag vaknade utav att någon skakade om mig och jag öppnade trött ögonen. Louis, den killen jag hade dejtat i snart tre månader satt på sängkanten. Jag visste inte hur jag skulle beskriva min releation med Louis. Vi hade varit ute på många dejter, jag hade till och med bott hos honom ett tag men det fanns inget som gjorde det så tydligt att jag skulle våga säga att jag var hans flickän.
 
Louis log mot mig och strök handen över min arm.
"Jag har fixat frukost till oss. Vi måste åka om en timme om vi ska komma fram till lunch." Jag nickade och kände hur det sög till av nervositet i magen. Det var idag vi skulle åka till Doncaster och jag skulle få träffa Louis familj för första gången. Tog man med en som man dejtade till ens familj? Klart man kan, även fast det inte är lika vanligt. Louis granskade mig när jag gick uppoch drog på mig en vit blus som jag hade med mig och dem svarta byxorna jag använde igår.
 
Vi satte oss i hans bil och jag fingrade på armbandet som jag hade på mig. Louis som märkte att jag var nervös la handen på mitt ben och lutade sig fram och gav mig en puss på kinden.
"Det kommer gå bra, jag skulle inte ta med dig om jag inte tror att dem kommer gilla dig." Jag nickar och han ger mig ett snabbt leende.
Det stod några fans ute på gatan, det var ett halvår sedan Louis och hans bandkompisar åkte ut från x-factor och även fast dem fick mycket uppmärksamhet när dem var ute på stan så var det nästan aldrig några fans utanför hans och Harrys lägenhet. Dem vinkade glatt mot Louis och verkade inte lägga märke till mig.
 
"Okej det kommar bara vara mamma som heter Johannah men vill bli kallad för Jay, och mina fyra syskon, Felicite, Lottie, Phoebe och Daisy. Phoebe och Daisy är yngst, dem är tvillingar, Felicite eller Fizzy har brunt hår medans Lottie har ljusare okej?" Jag nickar och han och gav mig ett snabbt leende innan han kollade fram igen på vägen.
"Var inte nervös Sanna, dem kommer älska dig." Jag mötte hans blick i bakspeglen och nickade.
"Vi är nog framme om en halvtimme."
 
Jag stod snett bakom Louis på trappan och han tog tag i min hand. Med den andra handen plingade han på dörren och den öppnades några sekunder senare. En brunhårig kvinna rusade fram och slog armarna om Louis och han släppte min hand och jag antog att det var Jay.  När hon släppte Louis kollade hon på mig och log stort.
"Kom in!" hon visade att vi skulle komma in och hon kramade om mig med. Jag hörde hur Louis drog igen dörren bakom oss och när hon gick ur kramen höll hon fortfarande lätt i mina armar.
"Och du måste vara Sanna, Lou har pratat jätte mycket om dig!"
"Bara bra saker, hoppas jag" ler jag skämtsamt och hon skrattar.
"Självklart. Ni måste vara hungriga jag håller på med maten. Och jag är Jay." Log hon och försvann ut i köket.
Louis kramade om mig och viskade i mitt öra. "Det var väl inte så farligt, eller hur?" jag skakade på huvudet och han tog tag om min hand och ledde ut mig i köket.
"Vart är dem andra?" frågar han medans Jay står och hackar sallad.
"I trädgården" Jay ler stort mot Louis när han börjar gå mot altandörren och sedan uppmuntrande mot mig. Louis vänder sig om och jag går i kapp honom och han greppar tag i min hand igen. Han går först ut och vi kommer ut på en trä altan. Det finns ett bord som är dukat, vi ska troligtvis äta där senare. Louis släpper min hand och rusar ut mitt på trädgården och en liten tjej hoppar upp i hans famn och jag ler stort. Resten utav tjejerna som sitter i en hängmatta springer fram till honom och han kramar om dem alla. När han har släppt dem kollar dem lite osäkert men nyfikten på mig. Louis springer fram till mig och tar tag i min hand och vi går fram mot dem.
"Är du Louis fllickvän?" säger en utav de yngsta och jag kollar upp på Louis.
"Ja det är det" säger han leendes medans han drar mig mot honom och ger mig en puss på kinden. Jag skrattar, dels för att han faktiskt sa att jag var hans flickvän och dels för att det kittlades när han andades ut vid mitt öra. Barnen log stort och Louis började presentera dem.
"Vill du se mitt rum?" Daisy kommer fram och ler snällt mot henne.
"Visst"
"Kom" hon tar tag i min hand och börjar gå med mig in och när jag kollar bak så ler Louis stort mot mig och gör tummen upp och de andra flickorna ler glatt mot mig. Phoebe kommer springandes bakom oss och hon tar tag i min andra hand och vi går tillsammans förbi köket och Jay och jag undrar vad det jag var rädd för. Dem alla är snälla, och verkar vara ungerfär som Louis. När vi sitter inne på Daisy matta och resten utav barnen har kommit upp så kommer Phoebe och sätter sig i mitt knä. Hon lutar sitt huvud mot min bröstkorg och jag ler stort och när jag kollar upp så står Louis och Jay och ler i dörröppningen.

Det blev långt och tog seriöst två dagar att skriva. Haha :)
Denna är till Sanna, som ville ha en när hon träffade Louis familj för första gången.
Kommer inte göra alla förslag, men jag hoppas att ni gillade denna!
kommentera vad du tycker! :)

Kommentarer
Postat av: Nadja

SKÄMTAR DU VAD BRA

2013-01-02 @ 10:31:10
Postat av: Ellen

Åh vad bra den var!!!
hoppas att du gör min, jag går in varje dag o kollar, om du har gjort min och för att se de andra! ^^

2013-01-02 @ 11:50:58
Postat av: Anonym

Fin blogg! :)

2013-01-10 @ 23:24:59
URL: http://thedaylight.blogg.se
Postat av: Sauwraa

Nu kan du vinna en läkning på min blogg genom att ställa någon fråga på min frågestund! Va gärna med du också! :)

Ha en fin dag. Kram

2013-01-12 @ 10:11:38
URL: http://saraparaa.blogg.se
Postat av: moa

hej vill du göra bloglovinbyte elr länkbyte? :) isåfall säg till när du lagt till mig och vilket nr du blev så gör jag samma ! :) ha en bra kväll :)

2013-02-18 @ 21:16:18
URL: http://sukiz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0